Gästbokens återkomst i hemmet

I takt med att allt i samhället blir alltmer digitaliserat är det inte konstigt att saknaden av det traditionella skrivandet uppstår. Personligt handskrivna meddelanden är helt enkelt speciellt. Det är också anledningen till att intresset för gästböcker fått ett uppsving. De passar utmärkt på dop och bröllop, men även i hemmet.

Utforska möjligheterna med gästbok

Många väljer att lägga fram gästböcker på speciella tillställningar, men du kan även ha en gästbok i hemmet. I boken kan sedan vänner och bekanta som besöker dig lämna en liten hälsning. Kanske vill du att de ska svara på särskilda frågor och då lägger du bara in dessa. En gästbok blir vad du gör den till och skapar minnen för livet.

Materialval och känsla

Linne är ett fint material att dekorera din gästbok med. Dessutom kan du välja en trådbunden bok med ett symboliskt motiv på utsidan. Ett hjärta eller en bild som representerar vänskap till exempel. Här på nätet hittar du många alternativ på gästböcker, så beställ online.

Inbjudande placering av gästboken

För att dina gäster ska skriva i gästboken på eget initiativ är det viktigt att låter den hamna i blickfånget. Du kan välja en trendig färg på omslaget eller låta gästboken ligga öppen på bordet med en penna inuti. Små saker som väcker skrivlust hos dina gäster!