Böcker – fysiskt och på nätet

Det finns en mängd böcker att läsa, några av dem kallas dessutom de bästa böckerna i världen. Idag är det minst lika vanligt att köpa ljudböcker som fysiska böcker, speciellt eftersom de kan streamas eller laddas ned i din smartphone, surfplatta eller dator. Många tycker att det är så mycket smidigare än att bära med sig en fysisk bok överallt och det kan vi hålla med om.Ljudböcker

Ljudböcker

Det finns många fördelar med ljudböcker, du kan lyssna på dem samtidigt som du gör andra saker. Det kan göra bilfärden eller städningen mycket intressantare än vad den hade varit utan ljudboken. Ljudböcker kan du hitta på nätet och i takt med att marknaden växer blir det allt vanligare att nya böcker släpps i ljudboksformat. Det är dessutom väldigt spännande att höra en bra skådespelare läsa upp ljudboken.

Välj rätt genre

Det finns flera olika genrer av böcker och troligtvis har du redan en eller flera favoritgenrer. Många gillar spänningen med deckare medan andra gillar känslan av feel good-böcker. Du kan också hitta gott om klassiker att läsa, såväl svenska som utländska. Om du hellre gillar sanna historier finns det en mängd olika biografier, både från kända personer och privatpersoner. Du har hundratals böcker att välja mellan.