Fixa till dina ögonbryn

Ett par snygga ögonbryn kan göra otroligt mycket för ditt helhetsintryck. Nu för tiden är det inte längre på modet att plocka ögonbrynen så tunna som möjligt. Tvärtom ska nu ett par ultimata ögonbryn vara fylliga och väldefinierade.

När de egna ögonbrynen inte räcker till

Många av oss har nog inte de ”perfekta” ögonbrynen naturligt, och det är helt okej. Vill man ändå fixa till dem finns det mycket man kan göra. Det vanligaste är kanske att använda smink som man sedan tvättar bort på kvällen. Det finns en mängd olika sådana produkter, som till exempel ögonbrynspennor, gelé, pomada och skugga. Nackdelen med smink är dock att du måste göra om proceduren dag ut och dag in, för att inte tala om tvätta bort det varje kväll.

Microblading

Något annat du kan göra för att fixa dina ögonbryn är microblading, vilket är en slags semi-permanent tatueringsmetod. Det går ut på att med små nålar lägga in färg i huden och på så sätt forma de ögonbryn du vill ha. Effekten kan hålla i flera år och kan därför vara ett bra alternativ för dig som vill slippa sminka dig varje dag. Beställ via nätet för ett brett utbud av produkter.