DVD med musiker och kanske dina idoler

Musik är viktigt. Det fyller våra liv med passion, glädje och fest. För dig som är ett stort fan av country, garage, blues, rock och andra alternativa musikstilar finns det gott om vinylskivor att vältra i på Hepcat music.

Självklart kommer du att kunna lyssna i mer moderna former också, som exempelvis CD. För dig som tycker musik låter bättre på vinyl kan du kolla in deras massiva utbud av olika band och genres. Med sitt stora intresse för musik i alla dess former har de särskilt utmärkt sig i den alternativa musikscenen. Deras mål är att lyfta fram indiekonstnärer och musiker som inte vanligtvis ryms och hörs på den stora musikaliska scenen.

Alternativ musik

Överlag kommer du att hitta mycket musik som grundar sig i americana, punk, rockabilly, pscyhobilly, swing och surf. Särskilt utpräglade är deras unika utbud som ger dig alternativ du inte vanligtvis ser i typiska butiker.

Du kan enkelt hitta dina favoriter bland ett urval av Heptown Records . På så sätt kan du göra schyssta komplement till din redan påbörjade vinylsamling.

Kombinera mode med musik

Vidare kan du se till att skapa en matchande stil. Med trucker caps, coola t-shirts och denim jeans kan du se lika cool ut som musiken du lyssnar på.